Neymar objasnio zašto se 2019. godine htio vratiti u Barcelonu

Otkrio u svom dokumentarcu

Neymar objasnio zašto se 2019. godine htio vratiti u Barcelonu

E. Čaušević

Prije nekoliko dana Netflix je objavio dokumentarni film o Neymaru u kojem je Brazilac otkrio dosta detalja iz dosadašnje karijere.

Ovaj dokumentarac se snimao više od godinu dana, a Neymar je odlučio da otkrije neke detalje iz karijere koji nisu poznati javnosti.

Pričao je o početku svoje karijere u Brazilu, odlasku na probu u Real Madrid kada je imao svega 14 godina, pa onda do dolasku u Evropu gdje je nastupao za Barcelonu i sada PSG.

Neymar je u PSG prešao 2017. godine za 222 miliona eura iz Barcelone i to je daleko najskuplji transfer u historiji fudbala. Ipak, u Parizu mu na početku nije išlo kako je očekivao i često se pisalo da se želi vratiti u Barcelonu.

Brazilac je u svom dokumentarcu odlučio konačno da priča na tu temu i priznao je da je zaista htio da se vrati u katalonski klub.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Htio sam da napustim PSG 2019. godine i vratim se u Barcelonu. Tu odluku sam donio kada sam shvatio da ću tamo biti sretniji i bolje se osjećati. Pisali su da to radim zbog navijača PSG-a, ali to nije istina. Nikada ništa nisam imao protiv njih. Osjećao sam tada da se trebam vratiti u Barcu, ali se to nije desilo i to je to", priznao je Neymar.

Neymar je na kraju ostao u PSG-u jer se klubovi nisu dogovorili oko obeštećenja, a sada se čini da je to za njega bila najbolja odluka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Noone
Padavičar
1 1
Kiss
Glumac pa hajd
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi