Neymar označio španske medije, pa komentarisao mogući povratak u Barcelonu

Oglasio se na internetu

Neymar označio španske medije, pa komentarisao mogući povratak u Barcelonu

Endin Čaušević

Prethodnih dana u španskim medijima se uveliko špekuliše o tome da Neymar želi napustiti PSG i vratiti se u Barcelonu.

Brazilac je napustio katalonski klub na ljeto 2017. godine i prešao je u PSG u rekordnom transferu od 222 miliona eura. Neymar je htio da izađe iz sjene Lionela Messija i cilj mu je da u dresu francuskog prvaka postane najbolji igrač svijeta, ali to mu baš i ne ide kako je planirao.

Nakon što je Kylian Mbappe zablistao u dresu PSG-a na početku ove sezone sve više se priča o tome da je Neymar nezadovoljan statusom u ekipi. Španski mediji već danima bruje o tome da se on želi vratiti u Barcelonu i to već u januaru, ali teško da će od toga na kraju nešto biti.

Neymar je nakon mnogih špekulacija u španskim medijima odlučio da se oglasi na svojoj zvaničnoj stranici. Brazilac je samo kratko poručio da su to lažne vijesti, a u svojoj objavi označio je španske medije Mundo Deportivo i AS koji najviše pišu o njegovom povratku u Barcelonu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi