Neymar je bio srhvan nakon eliminacije, a onda se pojavio dječačić u hrvatskom dresu

Nakon eliminacije Brazila

Neymar je bio srhvan nakon eliminacije, a onda se pojavio dječačić u hrvatskom dresu

Esmer Oštraković
Teme:

Brazil je večeras osjetio koliko je nogomet zapravo surova igra, a razlog je nevjerovatna eliminacija od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva.

Dominirali su Brazilci, posebno u drugom poluvremenu ove utakmice, ali fenomenalni Livaković jednostavno je branio sve večeras.

Uspjeli su Hrvati izboriti produžetke, a onda se u redove Brazila uvukao veliki pritisak da moraju da postignu gol

Nekako su, preko Neymara, uspjeli da postignu gol i da dođu do vodstva i činilo se tada da će Brazil proći u polufinale.

Ali, tako nisu mislili nogometaši Hrvatske, koji su uspjeli da iz svog jedinog udaraca u okvir gola na ovoj utakmici postignu gol.

Nakon tog gola, Brazil je ponovo napadao i pokušao da riješi utakmicu, ali su pobjednika odlučili jedanaesterci.

Oglasi

Lider Brazila, barem se to očekivalo da bude na ovom Svjetskom prvenstvu, Neymar nije šutirao jedanaesterac, jer nije došao red na njega, a Brazil je već bio eliminisan.

Nakon utakmice, Neymar je bio shrvan, ležao je na travi i plakao, a njegove kolege iz reprezentacije su ga tješile.

Najviše je uz njega bio Daniel Alves koji ima mnogo iskustva, te je pokušao da smiri Neymara koji je plakao kao malo dijete.

A onda se desila emotivna scena. Naime, dječačić u dresu Hrvatske dotrčao je do Neymara, te ga je tješio.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Zaista emotivne scene u Kataru, a sigurno je da je dječačić ispunio svoj san jer je bio blizu Neymara i uspio da ga nakratko dodirne.

Top Komentari

plemic
šuperdin, što djetetu dres nisi darovao.
2 3
axel42
Geyčić, postoje ti likovi od fudbalera kojima neželiš uspjeh, jer su stvarno antipatični i arogantni. On je jedan od njih. Nek je popušio!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi