Bivši saigrač za Neymara rekao da je izgubio magiju, pa dobio brutalan odgovor u četiri riječi

Neymar spustio Meuniera

Bivši saigrač za Neymara rekao da je izgubio magiju, pa dobio brutalan odgovor u četiri riječi

Eldar Ganibegović

Neymar je član PSG-a od 2017. godine u koji je stigao iz Barcelone za rekordna 222 miliona eura.

Jedno vrijeme je saigrač Brazilca u aktuelnom prvaku Francuske bio belgijski reprezentativac Thomas Meunier.

Sadašnji bek Borussije Dortmund smatra kako je Neymar dolaskom u Pariz izgubio svoju magiju, a tu njegovu izjavu prenijeli smo jučer.

"Moram priznati da sam bio veliki fan Neymara dok je igrao za Barcelonu. Taj povratak protiv PSG-a je njegova zasluga", rekao je Meunier misleći na onu pobjedu Barcelone od 6:1 u Ligi prvaka nakon 4:0 poraza u prvoj utakmici protiv PSG-a.

"Da imam 10 godina, sigurno bih imao njegov poster u svojoj sobi. U Parizu je, međutim, izgubio svoju magiju", kazao je brutalno iskreno reprezentativac Belgije.

Nakon što je vidio izjave Thomasa Meuniera, Neymar je reagovao na internetu. Istakao je kako njegov bivši kolega u posljednje vrijeme previše iznosi svoje mišljenje.

Oglasi

"Ovaj dečko previše priča", komentarisao je Neymar jednu od objava Thomasa Meuniera na Instagramu.

[twitter]https://twitter.com/verratti_stocks/status/1552321247261982727?s=20&t=Nhl33v2jlXaFkQ3Io8x7DA[/twitter]

Neymaru prijeti zatvor

U Barcelonu je stigao iz Brazila, iz Santosa, 2012. godine, a deset godina nakon toga za njega dolazi velika glavobolja. On i još trojica uključenih u taj transfer pozvani su na suđenje 17. oktobra.

Naime, Sud u Barceloni traži zatvorske i novčane kazne za aktere u tom transferu, a to su sam Neymar, zatim njegov otac koji mu je ujedno i agent.

Također, kazne se traže i za bivšeg predsjednika Sandra Rosella, te potpredsjednika Josipa Mariju Bartomeua.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Neymaru prijeti kazna od dvije godine zatvora uz 10 miliona eura novčane kazne, a njegovom ocu također dvije godine zatvora uz novčanu kaznu od 1,4 miliona eura, dok se za Rosella i Bartomeua traži po pet godina zatvora.

Neymar, njegov otac, te Bartomeu iRosell otpženi su po dvije tačke: Dva krivična djela korupcije među pojedincima, te simulirana ugovorna prevara u pregovorima između 2011. i 2013. godine.

Top Komentari

King_Kenny
...nikad on nije ni imao nikakve magije,klasicni padavicar vazda bio...a sto se tice onih 6:1 Barcelone protiv PSG-a tu su 2 gola bila iz cistog offsidea...
0 3
user1658818016
Pa ako vec stavljate pod znakovima navoda onda morate dodati i taj smajli na kraju
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi