Tužna poruka Neymara pred večerašnji meč Barcelona i PSG-a

Baš mu se igralo

Tužna poruka Neymara pred večerašnji meč Barcelona i PSG-a

Endin Čaušević

Barcelona i PSG večeras igraju na Camp Nou prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Nakon dva mjeseca pauze Lige prvaka nam se konačno vraća i to spektakularnim okršajem Barcelone i PSG-a.

Mnogi su se radovali ovom susretu i povratku Neymara na Camp Nou, ali se to neće desiti jer se Brazilac povrijedio prošle sedmice na meču Kupa Francuske i propustit će večerašnji meč.

Očito je da je to itekako teško palo Neymaru koji se radovao povratku u Barcelonu, a to pokazuje i njegova objava na Twitteru. On je otkrio da je to bila jedna od top tri utakmice koje je on htio da odigra u karijeri.

"Top 3 utakmice koje sam najviše htio da igram", napisao je Neymar pred večerašnji duel.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti kvote za večerašnju utakmicu i to OVDJE. Ukoliko vjerujete u pobjedu PSG-a onda se ovakva kvota nikako ne smije propustiti, jer je ona najveća na svijetu i to u Mozzartovoj ponudi. Podsjećamo, meč Barcelone i PSG-a igra se večeras od 21 sat.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Belmin075
Igralo mu se ko i za svaki sestrin rođendan
8 0
Lepster
Hahaha ?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi