Čarolija na treningu Brazila: Neymar ubacio, Jesus u skoku pogodio petom

Ovo mogu samo Brazilci

Čarolija na treningu Brazila: Neymar ubacio, Jesus u skoku pogodio petom

S. Grebović

Fudbalska reprezentacija Brazila se nedavno okupila pred početak Copa Americe koja će se održati upravo u zemlji sambe i fudbala.

Sredinom prošlog mjeseca selektor Brazila Tite objavio je spisak od 23 fudbalera na koje ručuna na predstojećoj Copa Americi.

Međutim, navijačima je odmah "zapalo" za oči kako nema trojice izuzetno kvalitetnih igrača, koji iz nekog razloga nisu na spisku Titea.

Prije svih, nedostaje Lucas Moura, zvijezda Tottenhama i čovjek koji je s hat-trickom u Amsterdamu srušio Ajax i odveo Tottenham u finale Lige prvaka. Bez obzira na sve, čini se da je Tite napravio veliki propust jer Moura stvarno zaslužuje biti dio nacionalnog tima.

Međutim, Brazil je jednostavno takva ekipa da sebi slobodno može prijuštiti luksuz nepozivanja takvih igrača. Oni koji su tu rade punom parom, a jučer nam sa treninga Brazilaca stigao sjajan gol u izvedbi Neymara i Gabiela Jesusa.

Nakon par kraćih dodavanja zvijezda PSG-a je centrirala loptu, koju u letu petom zahvata igrač Cityja i koji istu posprema u mrežu.

Reprezentacija Brazila se na predstojećoj Copa Americi nalazi u grupi A zajedno sa selekcijama Bolivije, Venecuele i Peura.

Zaista je pravo uživanje i gledati Brazilce na treningu, a taj sjajn gol pogledajte na linku ispod.

Top Komentari

Zoilomas
Cuj ovo mogu samo Brazilci,,, daj ba nemojte biti smjesni.
0 2
Dobojlija
I na kraju popiju sedam komada od Njemacke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi