Neymarov otac je posljednjom izjavom izgleda riješio sve dileme oko odlaska Brazilca iz PSG-a

Igraču PSG-a ugovor ističe 2022. godine

Neymarov otac je posljednjom izjavom izgleda riješio sve dileme oko odlaska Brazilca iz PSG-a

S. Pašalić

Zvijezda PSG-a Neymar mogao bi produžiti ugovor s francuskim prvakom.

Informacija je ovo koju je donio njegov otac i agent Neymar Senior, koji je dao intervju za brazilsku novinsku stranicu UOL.

Brazilcu ugovor ističe tek 2022. godine, ali 27-godišnji napadač bi mogao razočarati čelnike Real Madrida koji ga žele vidjeti u ovom klubu i produžiti ugovor sa PSG-om.

"On je u drugoj godini svog ugovora s PSG-om tako da još uvijek ima tri godine prije isteka ugovora 2022. godine. "Već govorimo o produženju ugovora s PSG-om.", rekao je Neymarov otac za UOL.

Neymar je 2017. godine stigao iz Barcelone u PSG za rekordnih 222 miliona eura, ali sve je više glasina o tome da je Brazilac nezadovoljan u PSG-u, te da želi napustiti francuski klub.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Iako se pisalo da se Neymar želi vratiti u Barcelonu, i Real Madrid se uključio u borbu za igrača PSG-a, a ova vijest im se neće svidjeti i mogli bi svu pažnju okrenuti na dovođenje Kyliana Mbappea.

"Neymar je u svom životu imao samo dva transfera, ali spekulacije traju već 10 godina. Vjerovatnost da neće otići je prevelika", zaključio je na kraju otac Neymara.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi