27

Komentari (27)

rabodimis
Samo da je vratio malog Nedima umjesto Cmiljanica, skroz druga prica bi bila.. Al bolje bacit pare nego zaradit.. Treba bit tvrdoglav i svojeglav bez obzira na cijenu, izmisljat toplu vodu, taman sve propalo..
pjanke.sa
Dobro bi nam dosao i onaj Hiros umjedto Pejovica neka malo odmori. Pa za Zinedinom, uh! Bio bi to strasan vezni red…
rabodimis
@pjanke.sa Dobar Hiros al njega je kao pokusao dovest, Nedima nije.. Samo da je gledao klub i interese kluba morao je nac zajedincki jezik sa Nedimom.. Cmiljanic 5 utakmica u karijeri a ovaj odrastao sa Djokanovicem, Pidrom, Kovacevicem itd.. Uhodan 80% sa ekipom, minimalno, na prvu.. Samo pogledaj koliko "nase" djece igra bitne uloge u drugim klubovima a mi npr. imamo nezamjenjivog Pejovica.. Treba ublehasa celavog tuzit za nanesenu stetu klubu.. Sam Bog zna koliko nas je unazadio i sta bi bilo da je na proslo ljeto doveo bar Nedima, jer od kraja sezone svi trube da treba napadac a jedini on to nije vidio.. Jos nas u lice laze i kaze mora stranac bit bar 2-3 puta bolji od domaceg da bi dosao.. Nadam se da ce sljedeci SD bit normalna osoba i fleksibilna osoba sa nekim ambicijama.. LP braca, izvini ako ja kad malo "nervoznije" odgovornim. Ponese me atmosfera, jbga.. :)
pjanke.sa
@rabodimis pa da klub je procijenio da je greske pravio i dobio je otkaz. Nema tu puno price. Ja sam isto uvijek bio za Nedima, nase dijete. I to ostalo sto kazes je tacno, nasa djeca u drugim klubovima vode ekipe, a nama ne valjaju. Ali tako je sad i nadamo se promjeni
starigrad
Sve je ovo Fanimovo i od FCS do kraja.
user1611963159
Vedox
I to Fani za razliku od ovih nije dao nijedan gol iz penala
rabodimis
Ni ne sjecam se kad je zadnji put penal sviran za FKS, reko bi covjek da smo zadnji a ne prvi na tabeli, da se ne znamo sastavit sa loptom a najveci posjed lopte imamo u ligi.. Mora dodikov sestric puno otvorenije napast ako hoce titulu.. A i ovako "hoda po zici", izofirao se maksimalno a ni poceo nije kako treba..
Vedox
Zadnji penal sviran 25.10.2020.
tuanzebe
100jan od 10 ,9 iz penala dao ,takve treba na posebnu listu hahah
Arnel925
Faaaaaaaaaanniiiiiiiiiiiiiii
Bordobjeli
A gdje je onaj što unosi nemir?
pjanke.sa
Eno jos uvijek trci nije doso do gola.
HUNTER
Još trči za Kaljancem da mu ponovi penal.
pjanke.sa
@HUNTER a jel se zalio nisam to upratio hahahaahah a kako je smijesan Semir
HUNTER
Ahaa, unosi nemir Svemir hahahaha
Sarbit2019
Znači svima zanimljivo osim željkanu.Za opstanak se bori Olimpik,Radnik,Krupa,Mladost,Sloboda.Za Evropu T..C ,Zrinjski,Siroki.Za titulu Sarajevo,Borac,Velež.Samo željkan IN ništa. Baka pošalji igrace željkana na zasluženi odmor vidis da netrebate nikome i nikome niste interesantni.
velez mo
Sarbit2019,Baka nije dosao u Zelju radi Zelje,nego sto je vidio svoju korist u ovih zadnjih 6-7 kola on moze dosta toga odluciti u borbi za evropu,naravno zna se koga gotivi i kome moze pomoci i odnemoci,Sarajevo je sigurno sampion,a ova ostala 3 mjesta sto vode u evropu bice svasta
BordoBijeli
@velez mo Mi prvi vi drugi na kraju aBd,sretno
pjanke.sa
To bi bilo najbolje, mi prvi Velez drugi i da uzmemo i KUP pa nek ide cetvrti ko hoce @BordoBijeli
BordoBijeli
@pjanke.sa Nadam se da ce tako biti aBd.Ali mislim da mora Borac biti drugi nazalost.U kupu ce isto biti svega,ali titula je dosta bitnija u ovom trenutku.Idemo po duplu krunu
pjanke.sa
Samo da mi odigramo kao jucer, da budemo motivisani. Ne moze ni Gigovic nista tu, vjeruj ti meni. Bas nista.
starigrad
Borac u prvenstvu vjerovatno(uz podršku vice) drugi. Al zato u kupu 100% drugi
starigrad
Tako je Pjanke Legendo naša. Pozdrav za sve navijače Bordo kluba a još više za nerealne Bordo bolesnike kao što sam i ja
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
Nikad zanimljivija Premijer Liga nego sad,ali teren i reflektore trebaju imati svi da bi bilo jos bolje
Manager
odlična je zbg Vicinog Sudijskog Komiteta ;) a obećao je i nove terene :)
pjanke.sa
@Manager bas tako obecao je. Ko sto i sam kazes, nista nije do sada uradio. Osim sto ce Borcu od nasih para da napravi stadion komplet, i to niko nece ni primjetiti. A on obecao i ukivaju ga nasi glupani u zvijezde.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.