Anel Ahmedhodžić se neće odazvati selektoru Dušanu Bajeviću?!
Foto: NSBiH

Otac Mirsad tvrdi

Anel Ahmedhodžić se neće odazvati selektoru Dušanu Bajeviću?!

Edmir Škorić

Dušan Bajević je krajem oktobra objavio spisak igrača na koje računa za novembarske mečeve i očekivano je na spisku bio i Anel Ahmedhodžić.

Novopečeni reprezentativac BiH ranije je već debitovao za Zmajeve nakon što ih je odabrao ispred Švedske, no prema tvrdnjama njegovog oca Mirsada, on se neće odazvati Dušanu Bajeviću.

"Anel Ahmedhodžić se nije odazvao pozivu reprezentacije BiH. Trebao bi se upitat njegov menadžer koj ise protivio da izabere BiH. Nemojte zvat mene, što se tiče povrede ili korone, nema ništa kao što ste se uvjerili u sinoćnjem meču. Anel se nije žalio, ali možda njegov menadžer ima neke informacije", napisao je Mirsad u statusu.

Inače, Anel je jučer igrao za Malmo protiv Siriusa i proslavio naslov prvaka Švedske, a naredni meč Lige nacija propušta zbog crvenog kartona. BiH u novembru igra i prijateljski meč s Iranom, ali i protiv Nizozemske i Poljske u Ligi nacija.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Duel s Iranom na programu je 12. novembra, pa slijedi duel s Nizozemskom 15. novembra u Amsterdanu, a tri dana kasnije u Sarajevo dolazi Italija.

Top Komentari

Hamza123456789
Ovaj menadzer ce sa ocem na kraju uništiti Anela!
9 0
2323
Ko je otac da daje izjave.u pitanju je punoljetan igrac koji sam odgovara za svoje postupke .ovako malo malo dajete prostora anonimusima u svjetu fudbala..on mu je samo otac i tu je kraj sto se tice lopte....
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi