Kante želi da ostane u Chelseaju, ali hoće li moći odbiti ponudu od 100 miliona eura?

Žele ga u Saudijskoj Arabiji

Kante želi da ostane u Chelseaju, ali hoće li moći odbiti ponudu od 100 miliona eura?

E. Ganibegović

N'Golo Kante ima ugovor s Chelseajem do kraja juna ove godine, želi da ostane, ali pitanje je hoće li odoliti ponudi od 100 miliona eura.

Francuski veznjak N'Golo Kante mogao bi napustiti Chelsea ovog ljeta. Ovom povučenom fudbaleru ističe ugovor, no on je istakao da želi ostati u klubu.

U intervjuu za Football Daily prije oko mjesec dana, N'Golo Kante je rekao da se nada da će nastaviti karijeru u Chelseaju.

" Želim da budem dio budućnosti Chelseaja, bez sumnje. To je uzbudljiv projekat. Nažalost, ova sezona nije bila najbolja, nismo bili na nivou, ali želimo da se vratimo na put uspjeha.

Vidjet ćemo šta će na kraju biti i gdje ću ja biti, ali nadam se ovdje, u Chelseaju", rekao je Kante.

Danas u inostranim medijima nove informacije. Ponuđena mu je plata od 100 miliona eura, a već pogađate odakle - iz Saudijske Arabije.

Oglasi

Reprezentativca Francuske u svojim redovima želi šampion Saudijske Arabije, Al-Ittihad, koji mu je već dao ponudu.

Ovu informaciju potvrdio je i transfer guru Fabrizio Romano, a vidjet ćemo šta će na kraju biti od svega i da li će do odlaska u Aziju doći.

Podsjetimo, u ovaj klub ide i Karim Benzema, a u Saudijskoj Arabiji je već pola godine Cristiano Ronaldo, kojem se pridružuje i Wilfried Zaha.

Jasno je da novcem Saudijci žele namamiti što više zvijezda u svoje timove, a vidjet ćemo koliko će uspjeti u svojim planovima. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti