13

Komentari (13)

celikze
Kante i nas Rahimic najbolji defanzivni vezni igraci.Skoro pa neprimjetni na terenu a posao koji odrade za tim nema vrijednost.Tako je nas Rahimic bilvaktile radio.Dok nije igrao za repku iz poznatih razloga kada smo gostivali Moldaviji(2:2)na pressu pitaju Mol novinari.Gdje vam je Rahimic a nasi experti odgovaraju on ne igra za nas.Kaze Mol novinar onda za vas igra 11 brazilaca.
King_Kenny
@celikze ...dobar je General bio...nije slucajno u CSKA medju igracima sa najvise odigranih utakmica u klupskoj historiji,nije to mala stvar.
celikze
Imao sam priliku da se slikam sa njim.Stavio ja ruku ono iza struka da vidis.Sami misic u covjeka kao vinova loza zile kamen znaci.Gdje ga dodirnes kao beton da diras.Ono nisam vidio nigdje.
King_Kenny
Ako ovaj Rice vrijedi 100 miliona,Kante ne moze ispod milijarde nikako.
Sars33
Vidi... Kante je Francuz a Rice je Englez. Mislis da bi ovoliko vrijedio Rice da nije englez, pa tako je i Grealish isto... debil od fudbalera a otiso za preko 100 miliona. Kante je svjetski igrac, zamisli samo da je englez, sta bi on para vrijedio
King_Kenny
@Sars33 ...ima ta mjesta sto se tice precijenjenosti engleskih igraca,ali nije bas da su francuski igraci toliko podcijenjeni...neki od najboljih igraca u EPL su bili Francuzi...sjetimo se samo Henryja,Anelke,Ginole,Vieire,Cantone,Piresa...
Sars33
@King_Kenny Najbolji igraci svih vremena poticu iz juzne amerike, portugala, francuske i spanije... jednostavno ti igraci imaju igru u prstu... englezi se ne porede nikad sa njima, ali ima izuzetaka jedan od njih je Beckam. Ali opet ovo sto rade englezi je na neki nacin diskriminacija, uvijek ce dati nekom klocu vecu vrijednost zato sto je englez, a ovom tamo nekom koji ucini sve za fudbal odrede mu prosjecnu cijenu
makelele
Kakav ba Rice, to je prevara kao onaj Grealish iz Citya
King_Kenny
@makelele ...Kante je novi Makalele...uzet ce ga Real.
user1614932756
Budale kante moze jos 4 godine igrat na vrhunskom nivou
isko87
Rice moze jos 2 puta toliko??‍♂️
epa
pa i igrat ce i duze u nekog drugom klubu sigurno u PSG-u.. za duplo vise para... da mi je neko prije 10 godina rekao da ce modric igrati do 37 godine rako bi mu da nije normalan... i kante moze jos sigurno igrati dugo na visokom nivou..
irnes4
U whu moze igrat kako hoce ,a da li moze drzat kontinuitet koji celzi trazi pitanje je ,i kako ce se snaci u celziju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti