Ni 90 miliona eura Bayernu nije bilo dovoljno da dovede jednog od najboljih igrača Bundeslige

Bavarci žele veznjaka iz Leverkusena

Ni 90 miliona eura Bayernu nije bilo dovoljno da dovede jednog od najboljih igrača Bundeslige

E. Škorić

Kai Havertz, sjajni veznjak Bayera, jedan je od najtalentovanijih igrača u Evropi.

Havertz se s njemačko reprezentacijom priprema za naredne mečeve protiv Bjelorusije i Estonije, a u međuvremenu je na adresu Bayer Leverkusena stigla ponuda iz Minhena.

Čelnici Bayerna ponudili su čak 90 miliona eura za sjajnog 19-godišnjaka, ali Apotekari su to odbili.

Sa 17 golova u sezoni Havertz je zaludio Bayern, koji ima praksu da dovede najtalentovanije nogometaše u Bundesligi, ali Bayer se neće tako lako 'prodati'.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Iako je igračeva trenutna tržišna vrijednost 65 miliona, Bayernu ni 90 nije bilo dovoljno da ga kupi.

Havertza stručnjaci u Njemačkoj hvale, no i ne čudi jer kao 19-godišnjak igra važnu ulogu u Bayeru, član je njemačke reprezentacije, a i novac koji Bayern nudi za njega sve govori.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi