Ni Arsenal nije imun na krizu: Aubameyang dostupan po pristupačnoj cijeni

Gabonac odlazi?

Ni Arsenal nije imun na krizu: Aubameyang dostupan po pristupačnoj cijeni

Pierre-Emerick Aubameyang će, po svemu sudeći, napustiti Arsenal na kraju sezone.

Tridesetogodišnjem napadaču je preostala samo godina dana ugovora, a u londonskom klubu su svjesni da ga moraju prodati ovog ljeta ako žele nešto zaraditi na njemu.

Iako u redu za Aubameyanga stoji engleski velikani poput Chelseaja i Manchester Uniteda, mediji na Ostrvu uvjereni su da će njegovo sljedeće odredište biti Inter koji bi ga mogao dobiti po pristupačnoj cijeni.

Na to je, svakako, utjecala kriza uzrokovana pandemijom koronavirusa, a "The Sun" piše kako bi Gunnerse zadovoljila ponuda od 30 miliona funti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iznos je to daleko manji od onog koji je Arsenal izdvojio kada je Aubameyanga doveo iz Borussije, međutim očito je kako na Emiratesu ne žele da im se ponovi slučaj Aaron Ramsey koji je, podsjetimo, besplatno otišao u Juventus.

Olakotna okolnost Aubameyangu je što tečno govori italijanski jezik koji je naučio još dok je boravio u Milanovoj akademiji.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

yossarian
@AGAJIZAG.. popušit ćeš BAN dok kažeš VELIKAN. Ili obratno... Koliko KLEMPA si dobio za ispušene banove?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi