Ni Barca ništa ne može, ne pomaže ni 75 miliona eura

Škriniar je veiki Interov junak

Ni Barca ništa ne može, ne pomaže ni 75 miliona eura

Edmir Škorić

Barcelona i Manchester City su uvijek spremni dobro da plate dobrog igrača, ali ponekad ta njihova želja nije presudna, pa ni novac.

Slovački reprezentativac Martin Škriniar pravi je štit u Interovoj odbrani, a sada kada će doći Stefan de Vrij ovaj tim bi mogao da ima strašnu odbranu u Seriji A i Ligi prvaka.

Škriniar je, ipak, na meti Barce i Cityja i biće teško zadržati ga, jer navodno Katalonci nude i do 75 miliona eura.

Možda bi se navijači trebali plašiti da 23-godišnjak odlazi, ali nakon njegove izjave nestao je zabrinut izraz na njihovim licima.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Barca, City? Ma nema šanse, ostajem ovdje i u ovom klubu bih proveo ostatak karijere!", poručio je Škriniar.

U Inter je 2017. godine došao iz Sampdorije i za milanski sastav je na 38 mečeva postigao četiri gola i jedan je od glavnih kotačića u pogonu Luciana Spallettija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi