Ni daleki put nije spriječio navijače Jedinstva da bodre svoje ljubimce

'Pregazili' pola države i na kraju imali razloga za slavlje

Ni daleki put nije spriječio navijače Jedinstva da bodre svoje ljubimce

S. Mlaćo

Nogometaši Jedinstva nastavili su sa sjajnim igrama u novoj sezoni Prve lige FBiH. Naime, Biišćani su sa 1:0 savladali u Živinicama Slaven te se sada nalazi na drugom mjestu, sa istim brojem bodova kao i prvoplasirano Orašje.

Domaći su imali veliki broj šansi, nisu iskoristili, a onda je stigla kaznu u vidu pogotka Radosavljevića.

Treba istaći da je Jedinstvo i u ovom kolu imalo podršku grupe navijača koja je na kraju meča svoje ljubimce nagradila velikim ovacijama. Podrška nije izostala od prve minute, te zaista vjerna grupa iz Bihaća zaslužuju sve pohvale s obzirom na veliku udaljenost između Bihaća i Živinica (više do 300 kilometara u jednom smjeru).

Na kraju su istakli da je svaki pređeni kilometar vrijedio, s obzirom da su njihovi ljubimci odnijeli puni plijen.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Jesu li biciklom išli?
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi