Ni na nebu ni na zemlji: Gervinho najveći gubitnik prijelaznog roka

Je li transfer završen?

Ni na nebu ni na zemlji: Gervinho najveći gubitnik prijelaznog roka

Admin Čaušević

Gervais Yao Kouassi poznatiji kao Gervinho je najveći gubitnik zimskog prijelaznog roka.

Posljednjeg dana prijelaznog roka Parma je prodala Gervinha katarskom Al-Saddu, ali zvanične potvrda transfera nikad nije stigla.

Mediji na Apeninima su ranije izvjestili kako je fudbaler iz Obale Slonovače nekoliko sekundi prije završetka prijelaznog roka potpisao ugovor, ali odgovor Fudbalskog saveza Katara klubu iz Serie A nije stigao i ne zna se da li je transfer ovog fudbalera ''prošao''.

Nekoliko dana kasnije Gazzetta dello Sport je objavila nove detalje. Gervinhova situacija je trenutno prava misterija. Brzonogi fudbaler se nalazi "ni na nebu ni na zemlji".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, u Parmi smatraju kako je Gervinhov transfer realizovan na vrijeme pa je ovaj 32-godišnjak odstranjen iz tima, dok u Al-Saddu još uvijek nije potvrdio posao.

Gervinho je u parmu stigao u augustu 2018. godine. Ove sezone je bio odličan, na 17 ligaških mečeva je zabio četiri gola i upisao tri asistencije.

Top Komentari

Milos1312
„Odlican“ hahaha ma bravo strucnjaci
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi