Messijev novi saigrač već tri dana leži u bolnici, ugriz pauka bi bio poguban da nije slušao suprugu

Umalo koban odlazak u zoološki vrt

Messijev novi saigrač već tri dana leži u bolnici, ugriz pauka bi bio poguban da nije slušao suprugu

Endin Čaušević

Dok u Miamiju svi nestrpljivo čekaju da Lionel Messi debituje u dresu Intera jedan od članova ovog kluba prolazi kroz ozbiljnu dramu nakon što ga je prije nekoliko dana ugrizao pauk.

U centru pažnje američke javnosti prethodnih nekoliko dana nalazi se Nick Marsman koji je inače golman Intera iz Miamija.

Naime, Marsman se javio u bolnicu prije tri dana nakon što se počeo osjećati dosta loše. Supruga ga je nagovorila da idu u bolnicu gdje je golman Intera uradio preglede, a doktori su brzo shvatili o čemu se radi.

Marsmanu su pronašli ugriz na tijelu i shvatili su da je isti nastao od pauka. Riječ je o otrovnoj vrsti pauka što je razlog zbog čega je Marsmanu bilo tako loše.

On i njegova supruga Nathalie su vjerovali da će to biti samo rutinski pregled i da se radi možda o nekoj gripi, no iznenadili su se kada su im doktori rekli da Marsman mora ostati u bolnici.

Ubrzo su ih ispitivali gdje su bili tog dana, a sve je postalo jasno kada je Nathalie otkrila da su ona i suprug s djecom bili u zoološkom vrtu, te je postalo jasno da je golmana Intera tu ugrizao pauk.

Oglasi

Marsman je već tri dana u bolnici u Miamiju, a njegova supruga je putem Instagrama objasnila o čemu se radi.

Bivši golman Feyenoorda propustio je nekoliko treninga zbog čega su mnogi bili zabrinuti, ali je Nathalie objasnila zbog čega je njen suprug u bolnici i da situacija nije više zabrinjavajuća.

Marsman će ostati još nekoliko dana na posmatranju, a doktori su jasno poručili da je sretan što se javio u bolnicu jer je moglo biti pogubno da nije poslušao suprugu.

Inače, ovaj nizozemski golman je stigao u Inter na ljeto 2021. godine, a prije toga nastupao je za Twente, Go Ahead Eagles, Utrecht i Feyenoord. U dosadašnjoj sezoni za Inter je upisao dva nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi