Šokirao Inter i poslao zanimljivu poruku: "Neka mi se zahvale pa da i ja zaigram u Ligi prvaka"
FOTO: EPA

Heroj Bologne, ali i Milana

Šokirao Inter i poslao zanimljivu poruku: "Neka mi se zahvale pa da i ja zaigram u Ligi prvaka"

Haris Zilić

Bologna je šokirala Inter u zaostaloj utakmici 20. kola Serije A.

Tim sa stadiona Renato Dall'Ara slavio je sa 2:1 i tako Nerazzure udaljio od Scudetta, novi lider na tabeli je Milan sa 74 boda, dva više od Intera i sedam više od Napolija.

Heroj Bologne bio je Nicola Sansone koji je u 82. minuti pogodio za 2:1 nakon katastrofalne greške golmana Radua, a samo pet minuta ranije na teren je ušao umjesto Barrowa.

Nakon meč Sansone je dao zanimljivu izjavu i imao je poruku za Milan koji je pogurao na lidersku poziciju.

"Nadam se da su u Milanu gledali utakmicu. Možda Paolo Maldini ili neko iz kluba. Neka mi se zahvale pozjamnicom pa da i ja zaigram Ligu prvaka", rekao je Sansone nakon utakmice.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[twitter]https://twitter.com/juanito1897/status/1519416232948211716[/twitter]

Interesantno, Sansone je prošao sve omladinske selekcije minhenskog Bayerna obzirom da je rođen u Minhenu, ali nikada nije zaigrao za prvi tim bavarskog giganta. Nakon toga stigao je u Italiju gdje je nosio dres Parme, Crotonea, Sassuola i pomenute Bologne, a imao je epizodu i u španskom Villarealu. Skupio je i tri nastupa za reprezentaciju Italije.

Top Komentari

Salence
Nije on nikako mogao pogurati Milan na lidersku poziciju,jer je Milan već bio na liderskoj poziciji,prije ove utakmice,i time nije novi lider Serie A.Ne razumijem,odakle vam informacije?Jeli vi znate uopšte ko s kim igra u kojoj ligi,imate li stanje na tablicama?Ne vjerujem da je ovo Copy Paste članak,nećete nigdje naći ovakvu informaciju.Što se Sansonea tiče,poenta je bila da je htio napraviti vic,i sudeći po portalima u Italiji, prilično mu je uspjelo Forza Milan!
1 0
SasaBeg
Zabio je golcinu. Stvarno covjeku treba odati postovanje. Lik je fakat dao najsmjesniji go ove godine. Veca bi ispao da je rekao da su borbenoscu prisilili inter da sam sebi da go...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi