Nicolle Begović: Ko bi rekao da će se Asmir vratiti...
Foto: EPA

Supruga bh. golmana

Nicolle Begović: Ko bi rekao da će se Asmir vratiti...

Transfer Asmira Begovića iz Chelseaja u Bournemouth na društvenoj mreži Instagram prokomentarisala je i njegova supruga Nicolle. 

Nicolle je upoznala Asmira prije više od deset godina kada ju je sadašnji golman reprezentacije BiH u jednom baru u Portmousthu izvukao iz tuče. U Asmira se, kako je kasnije priznala, zaljubila na prvi pogled i svojoj je majci odmah rekla da je upoznala čovjeka svog života, a 2011. godine su se zvanično vjenčali i plod njihove ljubavi su kćerke Taylor i Blair Rose. 

Amerikanka, koja je odrasla u Engleskoj, putem društvene mreže Instagram prisjetila se kako je Asmira imala priliku gledati kako u trećoj ligi debituje za svoj novi klub Bournemouth u kojem je u prošlosti bio na posudbi.

"Kada sam prije deset godina gledala Asmira kako debituje u League One za Bournemouth, ko bi mogao zamisliti da će se vratiti u ekipu koja je sada u Premiershipu. Ponosna sam što sam gledala kako se razvija kroz karijeru i kako od dječaka kojeg sam upoznala postaje fantastičan golman, muž i otac kakav je danas. Zahvaljujem Chelseaju na tome što su bili uzbudljiv dio Asmirovog putovanja", napisala je Nicolle. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

I sam Asmir je u nekoliko navrata isticao da mu je Nicolle mnogo pomogla u karijeri, uvijek je bila uz njega. Za razliku od njega, Nicolle ima svoje interese, karijeru... Bavi se jahanjem, odnosno dresurom konja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti