Nihad Mujakić završio na štakama

Teška povreda bh. defanzivca

Nihad Mujakić završio na štakama

E. Škorić

Hajduk je danas šokantno na praznom Poljudu poražen od Varaždina s 3:2.

Splićani su čak gubili i 3:0, na kraju barem malo oprali sramotu, pa dali dva gola i izgubili s nešto manje bolnim rezultatom, ali osim bodova, izgubili su još dvojicu važnih igrača.

Na zagrijavanju uoči utakmice povrijedio se Stefan Simić i za njega je sezona gotova, a potom i bh. štoper Nihad Mujakić.

On je bio izravni krivac za prvi gol gostiju, a nekadašnji stoper Sarajeva u 12. minuti se povrijedio, mada ga trener Igor Tudor nije izveo iz igre.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Tek se na poluvremenu trener Splićana odlučio na zamjenu, u igru je ušao Kristian Dimitrov, a nesretni Mujakić se pojavio na štakama.

Trenutno nije poznato koliko će Mujakić pauzirati.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi