Nije mogao izvesti korner jer su ga navijači gađali grudvama

Ovo je moguće samo na ovim prostorima

Nije mogao izvesti korner jer su ga navijači gađali grudvama

E. Čaušević

U Bosni i Hercegovini, ali i regionu već nekoliko dana intenzivno pada snijeg, a bijelom pokrivaču obradovali su se i navijači.

Naime, jučer su fudbaleri Čukaričkog na domaćem terenu savladali Zemun sa sigurnih 4:1, no u centru pažnje bili su navijači gostujuće ekipe.

Prilikom jednog kornera za domaći tim Nikola Drinčić je pokušao izvesti prekid, ali su ga navijači Zemuna počeli gađati grudvama nakon čega se igrač Čukaričkog morao udaljiti.

Prekid je trajao nešto manje od minute, a potom je utakmica nastavljena. Ovaj potez iznenadio je i svjetsku javnost i sigurno je da se ovakve stvari dešavaju samo na ovim prostorima.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije