Nije moglo emotivnije: Nainggolan ostavio poruku svima u Rimu

Oprostio se od Rome

Nije moglo emotivnije: Nainggolan ostavio poruku svima u Rimu

Edmir Škorić

Radja Naingglan danas je potpisao za Inter, ali nije mu bilo lako otići iz Rome s kojom je bio izuzetno povezan.

Nainggolan je za 38 miliona eura završio u Interu i naredne sezone igrat će Ligu prvaka s Nerazzurrima, no nije mu bilo tek tako lako reći zbogom Rimljanima. Oprostio se porukom na Instagramu.

"Šta da kažem? Sve što mogu reći je da ćete zauvijek ostati u mom srcu. Sve što sam radio, radio sam iz srca i davao sve najbolje od sebe. Nažalost, neke bajke se završavaju i nekad to nije po vlastitom izboru", poručio je Nainggolan.

"Prekrasna priča se završava. Zahvaljujem se bivšim kolegama, trenerima i direktorima koji su me pratili u ovoj prelijepoj stvarnosti. Zahvaljujem se navijačima za svaki trenutak koji smo zajedno prošli. Sada počinje nova avantura i sretan sam zbog toga. Dat ću sve od sebe, kao što sam uvijek i u svakom klubu. Nedostajete mi, pozdravljam vas", završio je svoj emotivni nastup na Instagramu belgijski veznjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tridesetogodišnji nogometaš je za Romu igrao četiri godine i ukupno je sakupio nešto manje od 150 nastupa uz 28 pogodaka, a prošle sezone je s Rimljanima igrao i polufinale Lige prvaka.

Top Komentari

nani
Svaka cast
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti