Nije se mogao suzdržati: Virgil van Dijk izbio loptu izvan Anfielda

Velika pobjeda za Redse

Nije se mogao suzdržati: Virgil van Dijk izbio loptu izvan Anfielda

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola jučer su uz dosta sreće pobijedili Tottenham sa 2:1 u derbiju 32. kola Premiershipa.

Kod rezultata 1:1 Tottenham je imao dvije nevjerovatne prilike, ali nisu uspjeli da povedu. I kako to obično bude u fudbalu protivnik ih je žestoko kaznio za promašaje.

Naime, u samom finišu meča Liverpool je došao do pobjede koja ih je vratila na prvo mjesto nakon što je nevjerovatan autogol postigao Alderweireld.

Nakon toga došlo je do erupcije oduševljenja na tribinama, ali i među igračima Liverpoola. Ipak, sve je zasjenio Virgil van Dijk koji je od uzbuđenja uzeo loptu i izbio je preko krova Anfielda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi