Nije se rodio ko je narodu ugodio: Navijači Chelseaja ljuti jer je Kepa na klupi

Sarri ponovo na udaru kritika

Nije se rodio ko je narodu ugodio: Navijači Chelseaja ljuti jer je Kepa na klupi

Da je poslovica 'Nije se rodio ko je narodu ugodio' tačna, večeras se najbolje uvjerio trener Chelseaja Maurizio Sarri.

On je izostavio golmana Kepa Arrizabalagu iz prve postave protiv Tottenhama, ali navijači Plavaca nisu zadovoljni.

Sudeći po njihovim komentarima, više bi voljeli da je Kepa na golu večeras nego Caballero jer bi to, kako kažu, bilo daleko bolje za tim.

"Dakle, kazniti Kepu je mnogo važnije nego pobijediti utakmicu. Caballero je sjajan rizik. Ne mogu zaboraviti njegovu grešku na Svjetskom prvenstvu", "Naravno da bi Kepa trebao početi meč, kako je to uopšte došlo u pitanje", "Kažnjavanjem Kepe tim je daleko slabiji", neki su od komentara nezadovoljnih navijača Chelseaja.

Inače, susret Chelsea - Tottenham počinje od 21.00 sati.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi