Nijemci tvrde: Poznata sudbina Sejada Salihovića?

Bh. fudbaler višak u klubu

Nijemci tvrde: Poznata sudbina Sejada Salihovića?

Medijska nagađanja da bi Sejad Salihović (33) mogao produžiti ugovor sa Hamburger SV-om, neće se, čini se, pokazati istinitima.

Njemački mediji su danas sastavili listu fudbalera koji će najvjerovatnije napustiti Hamburger SV na kraju sezone, a među njima je i nekadašnji reprezentativac BiH, koji se u posljednje vrijeme ne može baš pohvaliti minutažom koju ima u timu Christiana Titza.

Na posljednje tri utakmice Salihović je bio u kombinaciji, ali Nijemci podsjećaju da nije upisao niti minute, te da sve teže podnosi napore i tempo koji nosi igranje u Bundesligi. Zbog svega toga izgledno je da je naš fudbaler višak u Hamburger SV-u i da broji posljednje mjesece u njemačkom klubu.

Osim Salihovića, na izlaznim vratima su još André Hahn, Sven Schipplock, Bobby Wood, Lewis Holtby, Douglas Santos, Gotoku Sakai.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Salihović je trenutno pretposljednjem klubu Bundeslige od ljeta. Stigao je kao slobodan igrač nakon što se razišao sa St. Gallenom, a kroz svoju dosadašnju karijeru je igrao još za Guizhou Rehne, Hoffenheim i Herthu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi