Nikad ga nisu provalili: Bivši topnik Bundeslige uz pomoć žene izbjegavao treninge

U mirovini otkriva sve tajne

Nikad ga nisu provalili: Bivši topnik Bundeslige uz pomoć žene izbjegavao treninge

Bivši njemački nogometaš Stefan Kiessling, koji je svojevremeno bio i najbolji strijelac Bundeslige, otkrio je strogo čuvanu tajnu.

Kiessling je ljetos u 34. godini odlučio završiti karijeru tokom koje je najveći trag daleko ostavio u Bayer Leverkusenu, u kojem je u 342 nastupa postigao 131 pogodak, a sada kada je u mirovini ne libi se raći stvari koje je radio u prošlosti.

"Nikad nisam radio sa sto odsto tkom treninga ili pripremnih perioda. Nijednom", rekao je otvoreno Kiessling, koji je vješto koristio i to što je njegova supruga voljela da vježba i održava vitku liniju...

"U klubovima ti daju sat koji mjeri otkucaje srca i čuva cijeli trening. Pošto je moja supruga fizički odlično spremna, trčala je sa tim mojim satom u skladu sa mojim potrebama. Radila je to toliko dobro da niko nije ni primjećivao", kaže Kiessling.

Po završetku igračke karijere Kiessling je odlučio da ostane usko vezan s nogometom, a prvi angažman je, naravno, dobio u svom Bayeru. Trenutno radi u sportskom sektoru kluba iz Leverkusena.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi