Nikad veći koeficijent na poraz Zmajeva

Nevjerovatna kvota na Gibraltar

Nikad veći koeficijent na poraz Zmajeva

Ranjeni Baždarevićevi Zmajevi večeras gostuju Gibraltaru u okviru 8. kola kvalifikacija za plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine. 

Nakon blamaže na Kipru i teškog poraza od 3:2, izabranici selektora Mehmeda Baždarevića večeras igraju novi meč protiv ekipe koja ne bi trebala nikome stvarati ozbiljnije probleme.

Tako smatraju i kladionice, pa su ponudile ogroman koeficijent na pobjedu domaće selekcije. Iako Zmajevi nisu u najboljoj formi, kladionice im još uvijek vjeruju i nude koeficijent od 1,01 na našu pobjedu, dok je s druge strane kvota nevjerovatnih 101. 

Zanimljivo, ovo je treći put u ovim kvalifikacijama da kladionice nude ovako visoku kvotu na pobjedu Gibraltara. Dva puta je to bilo protiv nas i jednom protiv Belgije. Također, zanimljivo je i da je je najmanja kvota na njih bila kada su igrali kući protiv Kipra, a koeficijent je bio 'samo' 19. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Podsjetimo da večerašnji susret počinje od 20.45 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi