Nike već zna ko će biti prvak svijeta?

"Šampionski" dresovu pušteni u proizvodnju

Nike već zna ko će biti prvak svijeta?

Ušli smo u posljednji mundijalski vikend. Danas je u Rusiji na rasporedu meč za treće mjesto između Belgije i Engleske, dok će se sutra na stadionu Lužnjiki odigrati veliko finale.

Za prestižni trofej će se boriti reprezentacije Hrvatske i Francuske, a Trikolori su favoriti za krov svijeta.

Čini se da u Nikeu već znaju da će Francuska osvojiti naslov prvaka svijeta, barem ukoliko su fotografije koje su se pojavile na društvenim mrežama "prava stvar".

Naime, web stranica specijalizovana za oktrivanje izgleda novih fudbalskih dresova, Footy Headlines, je objavila fotografiju dresova reprezentacije Francuske sa dvije zvjezdice iznad grba - zvjezdice koje se zarađuju osvajanjem svjetskih prvenstava.

Kako Francuska za sada ima osvojen jedan pehar Mundijala, to bi značilo da su u Nikeu već spremni da Trikolori svoj drugi pehar osvoje večeras.

Navodno je već proizvedeno oko 20.000 novih dresova Francuske sa dvije zvjezdice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Francuska je favorit protiv Hrvatske, a kladionica MOZZART na pobjedu Trikolora nudi kvotu 2.00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za finale Svjetskog prvenstva u Rusiji!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi