Nikić: Četiri godine sam ovdje i ovo je najgora utakmica koju je moj tim odigrao

Reakcije trenera nakon meča u Kaknju

Nikić: Četiri godine sam ovdje i ovo je najgora utakmica koju je moj tim odigrao

E. Čaušević

Fudbaleri Rudara danas su na svom terneu pobijedili Bratstvo sa 3:0.

Kakanjski klub uspio je da dođe do nova tri boda i probije se na osmu poziciju na tabeli Prve lige FBiH.

Prvi gol za domaće zabio je Žerić, dok je na 2:0 povisio Džafić nakon greške golmana Bratstva. Sve je bilo riješeno u 75. minuti kada je Mušija postavio konačnih 3:0.

Nakon utakmice svoje utiske za SportSport.ba dao je i trener domaćeg tima Adnan Hadžić.

"Jedna teška utakmica, pogotovo nakon takvog poraza u Gabeli. Trebalo je psihićki dignuti ekipu i uspjeli smo nekako. Prvo poluvrijeme je bilo teško, ali smo se dogovorili u drugom poluvremenu šta da radimo, popravili smo dosta igru zabili dva gola i zasluženo pobijedili", rekao je Hadžić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trener gostujućeg tima Nikola Nikić čestitao je igračima Rudara na zasluženoj pobjedi.

"Čestitam im na zasluženoj pobjedi. Ovo je najgora utakmica koju smo odigrali ove sezone, ja sam četiri godine ovdje i najgora utakmica otkako sam tu. Najgore što su nam se povrijedili neki igrači, hendikepirani smo sada, a i roster nam nije nešto. Inače je ovdje teško pobijediti, u 20 godina smo jednom ovdje došli do tri boda. Igrali smo stvarno loše", rekao je Nikić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi