Nikić u svom stilu: A meni kažu gdje nađe ovog šljivotresa...

Trenirao je nekada Džeku

Nikić u svom stilu: A meni kažu gdje nađe ovog šljivotresa...

O velikoj pobjedi Rome i plasmanu u polufinale Lige prvaka će se pričati danima. Fudbaleri rimske momčadi priredili su čudesnu noć cijeloj Italiji savladavši Barcelonu s uvjerljivih 3:0, a po običaju, ponovo je blistao naš Edin Džeko.

Dijamant je prvo u šestoj minuti pogodio za vodstvo Rome, nakon toga je izborio i jedanaestarac koji je u gol pretvorio Daniele De Rossi, a i do samog kraja utakmice je bio velika opasnost po gol Ter Stegena.

Njegovu sjajnu predstavu na društvenim mrežama je na sebi svojstven način prokomentarisao Nikola Nikić. Nekadašnji fudbaler Željezničara je poznat kao veliki šaljivdžija, pa je, između ostalog, otkrio šta su mu govorili kada je Džeku u prošlosti pozivao u omladinske selekcije reprezentacije BiH.

- Kažu meni gdje pozva u repku ovog šljivotresa, a moj Džekson otrese i slavnu Barsu, bravo, momče iz Doline ćupova - napisao je Nikić na Facebooku.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Nikić je imao priliku voditi U19 i U21 reprezentaciju BiH, a još je vodio Modriču, TOŠK, Žepče, grčki Thermaikos...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi