Niklas Sule dobio ogromnu ponudu najbogatijeg tima svijeta
Foto - EPA

Moguće je da napusti Bayern

Niklas Sule dobio ogromnu ponudu najbogatijeg tima svijeta

M. Šljivak

Newcastle United poslao je ponudu njemačkom fudbaleru iz redova minhenskog Bayerna Niklasu Suleu.

Ovom 26-godišnjem defanzivcu ugovor ističe na kraju sezone. Za sada nije blizu produženja saradnje s Bavarcima i lako bi se moglo desiti da napusti klub.

Sule već ima nekoliko primamljivih ponuda na stolu. List Bild tvrdi kako je najveća finansijska ponuda stigla iz Newcastlea, koji svim silama traži pojačanja.

Snažni defanzivac još nije odlučio gdje bi mogao igrati naredne sezone, a pored Newcastlea zna se još i za interes Barcelone.

Katalonci se finansijski ne mogu nositi s ponudom Newcastlea, koji je najbogatiji tim svijeta i vidjet ćemo gdje će njemački štoper završiti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Niklas Sule je u Bayern stigao 2017. godine iz Hoffenheima. Odigrao je 156 utakmica i zabio je šest golova.

S velikanom iz Minhena osvojio je apsolutno sve, ali čini se kako je došlo vrijeme za odlazak iz kluba.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Ovome Suli treba neko reći da je pogriješio sport.On mi više djeluje kao osoba koja izvlači drva iz šume ili slične aktivnosti.Ali opet,to je njemačka liga.Moze igrati svak tamo
2 9
MaDaj
pocinju da lice na papagaja, najbogatiji klub na svijetu, najbogatiiji klub na svijetu, najbogatiji klub na svijetu, najbogatiiji klub na svijetu, najbogatiji klub na svijetu, najbogatiiji klub na svijetu, dokle vise sine ... ja mislim i ptice na grani znaju, nemorate bas u svakom ebenom tekstu da ponavljate 4234324 puta
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti