Zrinjski ima novo pojačanje

Stigao iz Dinama

Zrinjski ima novo pojačanje · Zvanično

E. Ganibegović

Niko Janković novi je fudbaler HŠK Zrinjski.

"Pripremama Zrinjskog u Međugorju danas se priključio 20-godišnji Niko Janković, ofenzivni vezni igrač koji je u naše redove stigao na posudbu iz GNK Dinamo u trajanju do juna 2023. godine", saopšteno je iz Zrinjskog.

✍ Pripremama Zrinjskog u Međugorju danas se priključio 20-godišnji Niko Janković, ofenzivni vezni igrač koji je u naše...

Posted by HŠK Zrinjski Mostar on Friday, January 21, 2022

Janković je seniorsko iskustvo počeo skupljati u dresu GNK Dinamo II, višegodišnji profesionalni ugovor potpisao je krajem 2020. godine, dok je prvi dio aktualne sezone proveo na posudbi u dresu HNK Gorica.

Podsjetimo, Zrinjski je juče na vanrednoj press konferenciji ozvaničio i nastavak saradnje s trenerom Sergejom Jakirovićem do 2024. godine.

"Drago mi je što je klub prepoznao kvalitetan rad i sve ono što mi ovdje radimo. Meni je od prvog dana u Mostaru jako, jako lijepo. Naravno, rezultati su ti koji generijraju tu ljepotu življenja i svega, ali svjestan sam ja sam i svi koji su bili oko mene da to nije bilo baš ispočetka sve bajno. Naravno da je to sve proces", rekao je Jakirović i dodao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ovo je za mene jedna velika odgovornost, što sam dio ovog projekta. Želim nastaviti putem koji radimo već godinu dana. Želim da uveseljavamo sve ljude koji vole HŠK Zrinjski, da nastavimo s uspjesima, sa pobjedama, kako bismo osvojiti titulu ove sezone i kako bismo nešto napravili u Evropi."

"Ja se još jednom zahvaljujem Upravi kluba na čelu s predsjednikom Lasićem na iskazanom povjerenju i nadam se da ću idalje nastaviti opravdavati to povjerenje", zaključio je Jakirović.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Dobro došao Niko
6 3
Realist
Niko dobrodošao i nadam se da ćeš ponovit one mečeve iz juniora
6 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi