Niko kao Zlatan: Navijače Galaxyja zvao na telefon i slao im mailove

Nisu vjerovali da je on

Niko kao Zlatan: Navijače Galaxyja zvao na telefon i slao im mailove

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović donio je nešto sasvim novo u američki MLS nakon dolaska u LA Galaxy.

Amerikanci uživaju u potezima Ibrahimovića na terenu, ali i van njega. Zlatan je ponovo oduševio javnost nakon što je odlučio da se pobrine za navijače Galaxyja kojima uskoro ističe sezonska karta.

Ibra je neke od navijača lično nazvao na telefon, a drugima je slao mailove kako bi ih posjetio da im ističe sezonska karta, te da istu trebaju produžiti. Navijači nisu mogli vjerovati šta se dešava, a mnogi su mislili da je ovo samo šala.

Image: La Galaxy

Međutim, nakon što je LA Galaxy potvrdio ovu priču i objavio video kako Ibra zove jednog od navijača mnogi koji su dobili poziv ili mail su shvatili da su imali priliku komunicirati s Ibrahimovićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi