Niko ne zna gdje je Mahrez
Foto: EPA

Alžirac i dalje u štrajku

Niko ne zna gdje je Mahrez

M. Šljivak

Fudbaler Leicestera Riyad Mahrez propustio je današnji meč protiv Swanseaja u engleskoj Premier ligi.

Alžirac već danima ne dolazi na trening. Nalazi se u štrajku nakon što ga klub nije pustio u Manchester City, a navodno je Mahrez u ozbiljnoj depresiji.

Uprava kluba ga je već kaznila sa 250.000 eura. Međutim, to sjajnog fudbalera nije previše uzdrmalo i on i dalje odbija da trenira.

Navodno, niko iz kluba ne zna gdje se nalazi Mahrez. Danima se ne javlja čelnicima Lisica i teško je vjerovati da ćemo 26-godišnjeg fudbalera gledati više o dresu Leicestera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, City je u finišu prelaznog roka pokušao da dovede Alžirca. Ipak, ponuda od 65 miliona eura je odbijena, a Lisice su tražile čak 100 miliona i jednog fudbalera.

Top Komentari

Benjamingst
Steta sto nije Bosanac da ga ovdje proglase seljakom hehehe sto bi nasi navalili da je nas
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi