Niko nije mogao ni zamisliti kakve kvote će biti za meč Intera i Barcelone

Zna se ko je favorit

Niko nije mogao ni zamisliti kakve kvote će biti za meč Intera i Barcelone

E. Čaušević

Fudbaleri Intera igraju večeras na svom terenu protiv Barcelone utakmicu posljednjeg kola grupne faze Lige prvaka.

Barcelona je pobjedom protiv Dortmunda (3:1) u prošlom kolu osigurala prvo mjesto i plasman u osminu finala, dok će se Inter upravo s Borussijom boriti za još jedno mjesto koje vodi u nokaut fazu Lige prvaka.

Utakmica na Meazzi će biti u centru pažnje jer je Interu potrebna pobjeda kako bi osigurali plasman dalje. U drugom meču igraju Dortmund i Slavia, a njemački klub se nada kiksu Intera kako bi na kraju završili na drugom mjestu.

Međutim, već sada je poznato da će Barcelona igrati u kombinovanom sastavu, a Ernesto Valverde u Milano uopšte nije poveo Lionela Messija, Gerarda Piquea i Sergija Roberta.

Također, sigurno je da će na klupi ostati golman Marc-Andre ter Stegen, a na gol će Neto. Katalonski Sport prenosi da će još nekoliko prvotimaca na klupi početi večerašnji meč.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Upravo zbog ovih stvari ponude na kladionicama su šokirale mnoge. Sigurno niko nije mogao očekivati ovakve kvote, ali s obzirom u kakvom sastavu će igrati Barca to neće biti ništa čudno.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za večerašnji meč i to na OVOM linku.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
****la vas reklama za kladionice
7 0
infinity2612
**** vas reklame vise
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi