Preporuka navijačima West Hama pred put u Zagreb: Vlašićev dres nije poželjan...

Upozorenje za Čekićare

Preporuka navijačima West Hama pred put u Zagreb: Vlašićev dres nije poželjan...

S. Grebović

U četvrtak će u okviru 1. kola Lige Evrope snage odmjeriti zagrebački Dinamo i West Ham United.

Žrijeb kuglica za grupnu fazu Lige Evrope u istu je grupu spojio Dinamo Zagreb i West Ham.

Već u prvom kolu na Maskimiru ove dvije ekipe će odmjeriti snage te nema sumnje da nas očekuje zanimljiv dvoboj.

Kapacitet stadiona u Zagrebu će biti ograničen na nekih 20 posto, a određeni procenat će pripasti i gostujućim navijačima koji su dobili posebna uputstva pred put u glavni grad Hrvatske.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Mislimo da neće biti problema ako ćete nositi dres West Hama u Zagrebu jer su BBB-i generalno super likovi. Moglo bi biti provokacija ako ćete hodati u blizini kafića nedaleko Maksimira, a također poželjno bi bilo da ne hodate u dresu Nikole Vlašića", poruka je za sve navijače West Hama koje stižu u Hrvatsku, a koja stoji na stranici hammers.com posvećenoj njihovim navijačima.

Nikola Vlašić je ovog ljeta stigao u London iz redova moskovskog CSKA, a razlog zašto bi pristalice Čekićara trebale da izbjegavaju nošenje njegovog dresa u Zagrebu je taj što je on dijete Hajduka, najljućeg Dinamovog rivala.

Top Komentari

Klicko
Hajduk nije Dinamov najljuci rival ima 10 godina
6 3
user1605368976
Nosite dres Slavena Bilica
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi