"Nismo daleko od noći kao što je Juventusova protiv Atletica"
Turski fudbaler imao je teške trenutke u Milanu. Ipak, u posljednje vrijeme kao i ostatak ekipe igra zaista dobro (Foto: EPA)

Hakan Calhanoglu tvrdi

"Nismo daleko od noći kao što je Juventusova protiv Atletica"

M. Šljivak

Pet uzastopnih pobjeda u Seriji A odveli su Milan na treće mjesto tabele.

Rossoneri su sada iza nedodroljivog Juventusa i Napolija, a vezni fudbaler tima sa San Sira Hakan Calhanoglu tvrdi da Milan nije daleko od noći kakva je Juventusova bila protiv Atletico Madrida u Ligi prvaka.

Njegove riječi vjerovatno znače da je uvjeren da bi Rossoneri mogli napraviti dosta u Ligi prvaka.

"Mi smo usred trke za plasman u Ligu prvaka i uvjeren sam da nismo daleko od noći kao što je bila Juventusa protiv Atletica", vjeruje fudbaler Milana.

Pred Rossonerima je tokom vikenda veliki derbi. Igraju meč protiv gradskog rivala Intera, a pred Derby della Madonnina turski fudbaler ima jasnu želju.

"Volio bih asistirati Piateku za pobjednički gol. On i Paqueta su se jako dobro snašli skupa", istakao je Calhanoglu i govorio je o treneru Gennaru Gattusu.

"To je čovjek koji donosi dosta pozitivne energije i omogućava nam da igramo na visokom nivou. Također, dosta mi je pomogao i na privatnom nivou. Imao sam ponuda drugih timova u januaru, ali ovdje želim ostati duži period", istakao je Calhanoglu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kladionica Mozzart daje jako dobru kvotu na pobjedu Milana, koji je blagi favorit u velikom derbiju.

Kompletnu ponudu za ovaj  meč pogledajte OVDJE.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi