Ništa od Bešiktaša i Galatasaraya: Šehiću se otvaraju vrata za iznenađujući transfer

Sve će biti poznato u narednim danima

Ništa od Bešiktaša i Galatasaraya: Šehiću se otvaraju vrata za iznenađujući transfer

A. Čaušević

Ibrahim Šehić bi od sljedeće sezone mogao braniti u dresu nekog novog kluba nakon št oje posljednje dvije godine proveo na golu Erzurumspora. 

Šehić će karijeru vrlo vjerovatno nastaviti u Turskoj. Tamošnji mediji ga učestalo spominju s vodećim klubovima Superlige, prije svih Bešiktašom i Galatasarayem.

Ipak, posljednje informacije govore da se iskusnom bh. golmanu mogu otvoriti vrata za iznenađujući transfer i to zahvaljujući Galatasarayu.

Naime, u velikanu s Bosfora žele angažovati golmana Beta iz Goztepea kao zamjenu za povrijeđenog Fernanda Musleru koji će zbog teške povrede koljena van terena provesti nekoliko mjeseci.

U slučaju odlaska Beta Goztepe će krenuti Šehića za kojeg turski mediji imaju samo riječi hvale jer se radi o golmanu s dugogodišnjim iskustvom branjenja u Turskoj.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Da li će Šehić u Goztepe zavisit će od razgovora 36-godišnjeg Beta i klupskog predsjednika Mehmeta Sepila koji ne želi tek tako lako pustiti iskusnog Portugalca.

Inače, nekadašnji golman Željezničara je za vikend po 14. put ove sezone sačuvao mrežu. Erzurumspor je s minimalnih 1:0 pobijedio Eskisheri i ostao na drugom mjestu koje donosi plasman u Superligu.

Top Komentari

Takodje i golman Begovic koji je stalno rezerva u nekim velikim klubovima, nije ni čudo što nam repka ništa ne može na medjunarodnoj sceni!!!!
0 2
Penderinos
Gdje sutra ide - u Chelsea ?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti