Ništa od bh. obračuna: Lulić propušta veliki rimski derbi
Foto: EPA

Bh. reprezentativac suspendovan

Ništa od bh. obračuna: Lulić propušta veliki rimski derbi

Naredno 31. kolo italijanske Serije A sa sobom nosi veliki rimski derbi u kojem će Lazio kao formalni domaćin ugostiti najljućeg rivala Romu.

Bila je to prilika da gledamo još jedan bh. okršaj, ali do istog neće doći jer Nebeskoplavi u tom susretu neće moći računati na Senada Lulića.

Heroj navijača Lazija će zbog crvenog kartona zarađenog u susretu sa Milanom propustiti narednu utakmicu svog kluba, na šta se požalio i trener Stefano Pioli.

"Uvijek imamo problema s izostancima igrača, a za derbi protiv Rome nećemo moći računati na Senada Lulića. Velika šteta", rekao je trener Lazija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rimski derbi igra se nakon reprezentativne pauze 3. aprila, a na terenu ćemo gledati ipak 'samo' trojicu bh. fudbalera - Edina Džeku, Miralema Pjanića i Ervina Zukanovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi