Pioli protiv Mihajlovića za spas od otkaza

Uprava i navijači nezadovoljni

Pioli protiv Mihajlovića za spas od otkaza

Trener Lazija Stefano Pioli nalazi se na 'tankom ledu' u rimskom klubu.

Niz neuspjeha doživio je vrhunac kada je Lazio u četvrtak navečer na Olimpicu poražen od Sparte rezultatom 3:0, čime su se Lulić i društvo oprostili od takmičenja u Evropskoj ligi.

Uprava rimskog kluba u Pioliju vidi jednog od najvećih krivaca za Lazijev ovosezonski sunovrat, a tamošnji mediji javljaju da se bivši trener Bologne nalazi pred otkazom.

Šansu da sačuva posao Pioli će imati za vikend, kada se Lazio sastaje sa Mihajlovićevim Milanom na San Siru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon 29 odigranih kola, Lazio se nalazi na skromnom osmom mjestu na tabeli sa 41 osvojenim bodom, što je ogroman korak unazad u odnosu na prošlu sezonu, kada je ovaj klub bio nadomak plasmana u grupnu fazu Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi