Ništa od Dinama: Maxi Lopez potpisao u Italiji!

Igrat će u Seriji B

Ništa od Dinama: Maxi Lopez potpisao u Italiji! · Zvanično

E. Škorić

Argentinski napadač Maxi Lopez (35) vratio se na Apenine.

Lopez se povezivao sa zagrebačkim Dinamom, ali od toga nema ništa. On je danas zvanično potpisao za Crotone koji se takmiči u Seriji B.

Ovaj 35-godišnjak je na Apeninima igrao od 2010. do 2008 godine i to za Cataniu, Milan, Sampodriju, Chievo, Torino i Udinese.

U Crotone dolazi kao slobodan igrač, potpisao je na godinu dana, a posljednji angažman imao je u Brazilu gdje je igrao za Vasco da Gamu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Evropi je još nastupao za španske Barcelonu i Mallorcu, a imao je i kratku avanturu u Rusiji gdje je nosio dres Moskve.

Inače, karijeru mu je obilježila i svađa sa Maurom Icardijem, koji mu je "ukrao" suprugu Wandu Naru.

Promo

Top Komentari

Prazina
"Ovaj 35-godišnjak je na Apeninima igrao od 2010. do 2008 godine i to za Cataniu, Milan, Sampodriju, Chievo, Torino i Udinese...." Jedinstveno u svijetu. Top. Unazad, dvije godine za čak šest ekipa?
0 2
Pajdon1921
kud nije došao u Inter ?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi