Ništa od Liverpoola, ali Fekir seli u London?
(Foto: EPA) Fekirov dogovoreni transfer u Liverpool je propao početkom juna, ali čini se da mu je Engleska suđena.

Navodno je transfer u Chelsea veoma blizu

Ništa od Liverpoola, ali Fekir seli u London?

Transfer sjajnog krilnog fudbalera Nabila Fekira iz Lyona u Liverpool je bio dogovoren početkom juna. Ipak, "zakočilo" je na ljekarskim pregledima.

Fekir je iz drugog puta prošao preglede, ali je Liverpool odlučio sniziti cijenu. Cijena nije snižena, a transfer je propao.

Špekulisalo se da bi ipak Fekir mogao završiti u Liverpoolu, pojavile su se glasine i da je za njega zainteresovan Manchester United, ali sada France Football saopštava da je Chelsea u poodmakloj fazi pregovora sa Lyonom i sjajnim francuskim reprezentativcem.

Navodno je novi trener Chelseaja Maurizio Sarri izrazio svoj interes za Fekira, te Plavci sada žele ispuniti želju italijanskog stručnjaka, ali će se sa sklapanjem dogovora morati itekako požuriti jer je bliži kraj prelaznog roka (četvrtak, 9.8.) na Otoku.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi