Willian ima jedan "zahtjev" za Sarrija: Ne budi kao Conte!

Brazilac jedva dočekao izmjene na kormilu ekipe

Willian ima jedan "zahtjev" za Sarrija: Ne budi kao Conte!

Antonio Conte je nakon trofeja prvaka Engleske u svojoj prvoj sezoni na klupi Chelseaja prošlu proživio dosta mučno.

Njemu i igračima Chelseaja ništa nije išlo po planu, Plavci su odigrali izuzetno lošu sezonu, a pojavile su se i razmirice između Contea i čelnika kluba.

Ovog ljeta mu je i uručen otkaz, a na klupu Chelseaja je stigao njegov sunarodnjak Maurizio Sarri.

Sjajni fudbaler Chelseaja Willian će, po svemu sudeći, ostati na Stamford Bridgeu i u novoj sezoni, a Brazilac se nada da će pod novim trenerom sve biti bolje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nadam se da Sarri nije kao Conte. Conte je trener sa kojim mi je bilo jako teško raditi. Njegova filozofija, njegova logika je jako komplikovana. Na nekim utakmicama ga nikako nisam razumio - igrao sam dobro, ali bi me izveo", izjavio je Willian za brazilski ESPN.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi