Ništa od nastavka derbija: Fudbaleri Bešiktaša se nisu pojavili na meču protiv Fenera

Fenerbahče u finalu Kupa

Ništa od nastavka derbija: Fudbaleri Bešiktaša se nisu pojavili na meču protiv Fenera

M. Šljivak

Od nastavka prekinutog meča između istanbulskih velikana Fenerbahčea i Bešiktaša neće biti ništa jer se fudbaleri gostujućeg tima nisu pojavili na terenu.

Meč polufinala turskog kupa između Fenerbahčea i Bešiktaš prekinut je prije 14 dana kada su domaći navijači pogodili gostujućeg trenera Senola Guneša u glavu, ali je Fudbalski savez Turske odlučio da se meč nastavi.

Međutim, ekipa Bešiktaša se nije pojavila na stadionu. Oni su i ranije najavili kako se nakon svega neće pojaviti na terenu, pa je sudija Mete Kalkavan označio kraj meča.

Fenerbahče će tako proći u finale Kupa Turske službenom pobjedom od 3:0, a dolazak na stadion su igrači Fenera iskoristili za lakši trening.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi