Ništa od posudbe? U Rijeci zadovoljni s Čelikovićem

Ozbiljno se nameće

Ništa od posudbe? U Rijeci zadovoljni s Čelikovićem

Jasmina Čelikovića ćemo, po svemu sudeći, u nastavku sezone gledati ponovo u dresu Rijeke.

Mladi reprezentativac BiH se nedavno vratio s posudbe iz Zrinjskog i stavio na raspolaganje treneru Simonu Rožmanu, a ovom slovenačkom stručnjaku u dosadašnjem dijelu priprema se predstavio u vrlo dobrom svjetlu.

Na pripremama u Umagu Čeliković je dobio minutažu u svim kontrolnim utakmicama i pokazao je da se na njega može itekako računati, pa mu je Rožman jasno dao do znanja da ga želi zadržati u timu.

Tako vjerovatno neće biti ništa od odlaska na novu posudbu, što se pominjalo prethodnih dana kao opcija nakon što je interesovanje za njegovim uslugama pokazala Dunajska Streda iz Slovačke.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Na štoperskoj poziciji Riječani već imaju Darka Velkovskog, Joaa Escovala, stigao je i Nino Galović, tako da je pred Čelikovićem velika borba za mjesto u timu u koji je stigao još kao kadet iz Zagreba. 

Top Komentari

pero98
Pa bolje vam je slusat emisiju Pod stijenama Kantride. Vec je u ponedjeljak receno da ce Celikovic ostat u Rijeci u nastavku sezone a vi danas tek objavljujete.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi