Ništa od povratka Kolarova u Crvenu Zvezdu

Prema svemu sudeći napušta Romu

Ništa od povratka Kolarova u Crvenu Zvezdu

S. Mlaćo

Aleksandar Kolarov će prema svemu sudeći napustiti Romu. Srbijanski nogomeaš nešto ranije bio je u sukobu sa navijačima popularne Vučice, a pojavile su se informacije da bi od ljeta mogao postati član Crvene Zvezde.

Ipak, čini se da od toga bar za sada neće biti ništa.

"Kolarov ima otvorena vrata u Crvenoj Zvezdi i mi bismo voljeli da ga dovedemo. Razgovarao sam sa njim, ali nije realno da se njegov dolazak dogodi ovog ljeta", rekao je generalni direktor Crvene Zvezde Zvezdan Terzić.

Iza Kolarova su 33 ljeta, a za tim iz Italije upisao je 33 nastupa u Seriji A i dodao osam pogodaka, te jednu asistenciju.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Prethodno je nastupao za Manchester City, te Lazio, OFK Beograd i Čukarički, a prve korake napravio je u Zvezdi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti