Ništa od prodaje, Stara dama vjeruje da ima jednog od najboljih mladih defanzivaca

Uzalud ponude

Ništa od prodaje, Stara dama vjeruje da ima jednog od najboljih mladih defanzivaca

Juventus planira zadržati turskog defanzivca Meriha Demirala u svojim redovima, bez obzira na njegovu visoku vrijednost na transfer tržištu i značajan broj zainteresovanih klubova.

Tako barem tvrdi italijanski sportski novinar Fabrizio Romano.

Podsjetimo, Demiral je prošlog ljeta stigao u Juventus iz Sassuola i sa Starom damom potpisao ugovor do 2024. godine.

Vrlo brzo je Milan ponudio 20 miliona eura za 22-godišnjeg defanzivca, dok je isti iznos Juventusu ponudio i Atletico Madrid. Navodno je Leicester City u januaru nudio Staroj dami 40 miliona eura za Demirala, ali je Juventus odbio i tu ponudu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vjeruje se da će ponude za Demirala stizati i ovog ljeta, ali Juventus nema namjeru prodavati svog mladog štopera - bez obzira na mogućnost ozbiljne zarade.

Romano piše da menadžment Juventusa vjeruje da je Demiral jedan od najboljih defanzivaca, po pitanju potecnijala, u Evropi i da ga želi razviti u standardnog člana prve postave.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi