Ništa od Zvezde, Kek ostaje u Rijeci do 2021.
Foto: EPA

Stavio tačku na špekulacije

Ništa od Zvezde, Kek ostaje u Rijeci do 2021.

Slovenački trener Matjaž Kek je danas poručio da će potpisati novi ugovor sa Rijekom i tako stavio tačku na špekulacije o preuzimanju Crvene zvezde.

Kek se spominjao kao glavni kandidat za novog trenera crveno-bijelih, ali je istakao da u tim pričama nije bilo istine.

"Ništa se nije dešavalo sa Crvenom zvezdom. To su bile obične spekulacije i nagađanja. Miješanje magle je dio igre i posla, neko negdje nešto kaže, a onda drugi to prenose...", započeo je Kek, te dodao:

"Sa Rijekom imam ugovor do 15. juna ali smo produžili produženje ugovora do 2021. godine. Ne žurim s potpisom ugovora, sve sam se dogovorio sa predsjednikom".

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Matjaž Kek je na dobrom putu da Rijeci donese prvu titulu prvaka Hrvatske u klupskoj historiji, jer tri kola prije kraja ovaj klub 'bježi' Dinamu velikih pet bodova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi