"Nisu mi se svidjele stvari koje je Mihajlović govorio o meni, trebao mi je   to reći privatno"

Ni Orsolini ne zna razlog slabe forme Bologne

"Nisu mi se svidjele stvari koje je Mihajlović govorio o meni, trebao mi je to reći privatno"

Srećom po Bolognu, ekipa je ranije skupila dovoljno bodova da ne mora strahovati za opstanak. Da nije, bila bi Bologna u teškoj situaciji jer je u ozbiljnom padu forme u finišu sezone.

Bologna je upisala samo jednu pobjedu u zadnjih sedam utakmica, a razloge za lošu formu nije mogao precizirati ni napadač Roccardo Orsolini.

"Pitamo sami sebe, dajemo neka obrazloženja, ali ona nisu dovoljna... Osjetili smo pad u fizičkom aspektu, ali na kraju ipak ne znamo šta se desilo", rekao je 23-godišnji napada za Corriere dello Sport.

Otkrio je Orsolini da je trener Siniša Mihajlović ostavio ekipu u tišini kako bi igrači sami razmislili o svojim partijama.

"Nije nam se obraćao, nije nam dao nikakve lekcije. Više se tu radi o zaglušujućoj tišini nego o nekim teškim riječima".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mihajlović je, međutim, uvijek imao "poseban" odnos sa Orsolinijem i javo poručivao da od njega više očekuje.

"Imamo iskren odnos. Često pričamo i nisu mi se svidjele neke stvari koje je rekao o meni na press konferenciji... Nije mi se svidjelo kada je rekao da se moram probutiti, ali ja se ne sakrivam od njega... Bilo bi bolje da mi je to rekao privatno... Rekao je to da me prodrma", izjavio je Orsolini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi