Susret Icardija i Spallettija nakon izmjene je nešto najčudnije što ćete vidjeti

Netrpeljivost se osjeti u zraku

Susret Icardija i Spallettija nakon izmjene je nešto najčudnije što ćete vidjeti

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi nakon skoro dva mjeseca sinoć je konačno zaigrao u dresu Intera.

Saga Intera i Icardija traje skoro dva mjeseca nakon što mu je klub oduzeo kapitensku traku, a Argentinac je odbijao da igra. Ipak, Icardi je sinoć zaigrao od prve minute protiv Genove i odigrao veoma dobar meč.

Inter je u gostima slavio sa ubjedljivih 4:0, a Icardi je bio jedan od najboljih na terenu. Zabio je gol iz penala i uspio je da doda jednu asistenciju.

No, navijači Intera su mu žestoko zviždali i vrijeđali ga, a u 80. minuti vidjelo se da nije u najboljim odnosima ni s trenerom Lucianom Spallettijem.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kada ga je Spalletti izveo iz igre mogla se vidjeti kolika je netrpeljivost među njima, te je Icardi samo hladno prošao pored svog trenera i sjeo na klupu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

premium
Prođe kraj njega kao kraj nišana
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi